Uw autoschade zonder lak beschadiging hersteld in Oirschot

Contact

Bij Magic Deuk repareren we uw kleine autoschades, zoals hagelschades, parkeerschades of andere kleine tot middel grote deukjes zonder dat uw auto gespoten hoeft te worden. Onze methode is milieuvriendelijk en kosten besparend. Meestal al klaar terwijl u wacht.

Maak direct een afspraak bij ons

Wat is uitdeuken zonder spuiten?

Uitdeuken zonder spuiten is de techniek waarmee lichte parkeerschade, hagelschade en andere kleine middel grote deukjes verwijderd kunnen worden zonder daarbij de originele lak van een auto aan te tasten. De deuk wordt er met beleid 'uitgemasseerd'. Hiervoor maken we bij Magic Deuk gebruik van speciaal gereedschap dat het voor de uitdeuker mogelijk maakt om direct achter de deuk te komen. Met dit proces verwijderen we ieder spoor van de deuk, u ziet er dan ook niets meer van. Afhankelijk van het aantal deuken is uw auto snel klaar. Een paar deukjes vergen nooit meer dan een uurtje werk. Dit betekent dat de auto klaar is terwijl u wacht. U hoeft dan ook geen vervangende auto te gebruiken.

Meer informatie over uitdeuken zonder spuiten?

Onze speciale gereedschappen

Om uw autoschade te repareren, maken we gebruik van speciaal gereedschap, dat we in veel verschillende maten en vormen ter beschikking hebben in onze werkplaats.

Iedere deuk is anders en bevindt zich op een andere plek op de auto. Afhankelijk van de vorm en de plaats van de deuk, kiest de uitdeuker het meest geschikte gereedschap om de deuk uit de auto te masseren.

Hij heeft specifieke training gevolgd en heeft inmiddels al 25 jaar ervaring met het uitdeuken zonder spuiten.